Спортният сайт Gong.bg стана на 8 години
Спортният сайт Gong.bg стана на 8 години / dariknews.archive

Gong.bg, спортният сайт на „Нетинфо", навърши осем години. Сайтът се наложи като един от най-обективните, надеждни и изчерпателни източници на спортни новини и анализи, предлагайки на читателите си богато съдържание, придружено от снимки, аудио и видео материали.

През 2014 г. Gong.bg изцяло обнови визията си, подобри функционалностите си и направи навигацията на сайта още по-лесна за използване от потребителите. На страниците на Gong.bg спортните фенове могат да намерят богат избор от ексклузивни новини за любимите си играчи, отбори и спортове, като акцент е сложен върху обичания от всички футбол.

За рождения си ден екипа на Gong.bg обещаха много изненади за своите фенове, а една от тях е галерията с история на сайта и на родния спортен живот от последните осем години. Всеки ден в продължение на една седмица потребителите на сайта ще могат да разгледат снимки от най-значимите събития и постижения за всяка година от 2008-а до днес.

Пожелания за рождения ден на Gong.bg отправиха и някои от най-големите имена в българския спорт, а редакторският екип на сайта е категоричен, че всичко, което прави, е в името на най-вярната спортна аудитория. Спортният сайт на България празнува с чувството на изпълнен дълг, защото e неизменна част от спортната палитра, убедени са от екипа на Gong.bg.

"Нетинфо" е най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 16 години.
В портфолиото на компанията са най-големите български сайтове, сред които са АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други. „Нетинфо" е част от Нова Броудкастинг Груп и така става част от най-голямата медийна група в България.

Продуктите на „Нетинфо" задоволяват ежедневните дигитални нужди на хората:
Да се информират - Vesti.bg, Dariknews.bg, Gong.bg, Pariteni.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg
Да се забавляват - Vbox7.com, Vgames.bg, Vcards.bg, Vmusic.bg
Да намират - Gbg.bg, Izgodnioferti.bg, Sravni.bg, Carmarket.bg
Дигитално ежедневие - Abv.bg, Apps.abv.bg, Dox.bg