Проучване пита симулира ли оргазъм българската жена
Проучване пита симулира ли оргазъм българската жена / sxc.hu

Национална кампания за проучване сексуалността на българската жена стартира на 20 септември. След проучването на сексуалността на българския мъж независимият сайт за проучвания www.pitat.me обърна поглед към нежната половина от обществото, питайки „Става ли българската жена?". Въпросите в анкетите са отново провокативни и целят да разкрият дълбоко крити тайни, като са засегнати дори и силно табуизирани теми. Жените, участнички в анкетата, ще трабва да отговарят на въпроси от рода на:

Случвало ли ви се е да симулирате оргазъм?; Случвало ли ви се е да задоволявате сексуалните си желания самостоятелно?; Добра любовница ли е българската жена?

Това са само част от въпросите, целящи най-накрая да дадат отговор на мъжете за неразгадаемите мисли и желания на женската половина от българското общество, коментират инициаторите. А въпросите, насочени към мъжете пък ще разкрият каква е истинската им оценка за техните партньорки.

Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българската жена. Идеята е след края на кампанията заедно с резултатите от проучването на сексуалността на българския мъж да има ясна представа какви са сексуалните взаимоотношения в българските семейства. Очаква се съпоставката на двете гледни точки да представи интересни резултати и несподелени истини.

Предишната анкета, проведена в няколко града в страната, показа огромно разминаване в мненията на двата пола относно сексуалните умения на българския мъж. Над 30% от анкетираните жени в Плевен бяха дали негативни оценки за сексуалните способности на нашенеца. Самите плевенчани пък пишеха оди за своята потентност и креватен майсторлък.

Националното проучване „Става ли българската жена?" ще се проведе само онлайн на сайта www.pitat.me. Периодът, в който всеки ще може да даде своето мнение е един месец (от 20 септември до 20 октомври 2010 г.)