Отложиха делото срещу полицая, който застреля 25-годишната Ивелина в Ловеч
Отложиха делото срещу полицая, който застреля 25-годишната Ивелина в Ловеч / archive.dariknews

Отложиха делото срещу полицая който застреля 25годишната Ивелина в Ловеч
netinfo

Има ли начин новият басейн да се ползва за уроци по плуване за
начинаещи, въпреки голямата си дълбочина

Какви резултати отчита за 2013 година Окръжна прокуратура в
Плевен и ефективно ли се прилагат СРС-тата

В "Напоителни системи" и в КНСБ не вярват на сълзи и на
обещания, дори от правителството

Музикален директор и актьор споделя с читателите на
"Посредник" малки тайни и големи надежди

Може ли бебета да слушат кротко класическа музика,
пробват в Регионалната библиотека

Какво не достигна на волейболистите на "Спартак 96", за да
са първи в квалификационен турнир
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отложиха делото срещу полицая който застреля 25годишната Ивелина в Ловеч
netinfo

Темите в новия брой на ежедневника „Посоки":

Детелин Далаклиев: Прави се пропаганда с моето име. „Срамно е от устата на един народен представител да се изкажат подобни обвинения срещу мен. Това е срам за България", заявява световният шампион по бокс в отговор на обвиненията, отправени от депутата Владислав Николов, че боксовият клуб на Далаклиев е замесен в побоища пред плевенска дискотека.

Четири месеца условно за бивш кмет на Долна Митрополия. Окръжният съд на Плевен оправда Александър Печеняков по обвинението за нарушени служебни задължения, но постанови виновен по втората точка на обвинителния акт - липса на контрол при изграждане на дига в с. Биволаре

Северняшкият ансамбъл с проект за съхранение на българския фолклор. Предложението влиза за обсъждане днес на сесия на Общинския съвет

Ученици от ПГ по транспорт с практика в завод на БМВ в Германия. Група от 10 възпитаници на гимназията ще се обучава в Лайпциг до 12 април

За година над 2000 досъдебни производства прекратени заради изтичане на давност. По-голямата част от тях са за битови кражби, отчете Окръжната прокуратура

Зарадваха столетник с бутилка хубаво вино в Брестовец

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отложиха делото срещу полицая който застреля 25годишната Ивелина в Ловеч
netinfo

„Зетра":

Бившият кмет на Долна Митрополия Александър Печеняков получи на първа инстанция 4-месечна условна присъда и 1000 лева глоба заради „непредпазлива безстопанственост" при изграждане на защитна стена край село Биволаре. Ексградоначалникът твърди, че няма вина и ще обжалва.

Великотърновският Апелативен съд отложи делото срещу полицая Иво Маринов, който на 15 септември 2012 г. застреля 25-годишната Ивелина Славчева. По настояване на адвоката на подсъдимия, съдът е допуснал нова съдебно-психиатрична експертиза.

Петорна медицинска експертиза е назначена по разследването за пране на пари срещу ромската фамилия Маринови от Долни Дъбник.

„На политическата и на икономическата карта на България не виждам Ловеч така, както искам да го видя", казва лидерът на „България без цензура" Николай Бареков, цитиран от „Зетра". Той откри офис на партията си в града.
Плевенските политици се разбраха за разпределението на ръководните места в Районната избирателна комисия.

Два стадиона и четири спортни площадки строят в Гулянци с европари.
10 души без трудови договори са установени в Ловешко от началото на годината при проверки на Инспекцията по труда.

Кметът Минчо Казанджиев се срещна с посланика на Република Полша у нас Лешек Хенсел

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отложиха делото срещу полицая който застреля 25годишната Ивелина в Ловеч
netinfo

Брой 11/2014 г.:

„Крадци и наркомани унищожават закритото училище „Марин Дринов" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Хората от квартала обвиняват за разрухата и безхаберието общината, се уточнява в публикацията.

Как жена от Белене е открила бели петна в черен диетичен хляб, както и за 33-мата заловени да карат без книжки от началото на годината, можете да прочетете на 3 стр.

„Симпатизантите на АБВ са подложени на силен натиск от управляващите", заявява в интервю областният координатор на движението Цветан Антов. Въпреки това стотици плевенчани декларират подкрепата си.

За пълната разруха в „Напоителни системи", където работниците са без заплати 3 месеца, е водещият материал на страницата за бизнес.
„Следбрачен договор уточнява кой какво притежава при развод" и „Намирането на първа работа - задача с повишена трудност", са част от заглавията на стр. 6.

„Артстраницата" във вестника е посветена на Международния ден на театъра - 27 март. Основното заглавие е „Животът е театър, от нас зависи дали ще бъде скучна постановка".

„Плевен има шанс да се утвърди като град, създаващ културни ценности", казва в специалното си интервю за вестника Чавдар Велинов, председател на постоянната комисия по „Култура, вероизповедания и международна дейност" в Общинския съвет.

Стр. 9-та е посветена на ресурсните центрове, които са важен фактор за децата със специални потребности.
Страницата за спорт, както винаги предлага богата и разнообразна информация.

На последната 16-та стр. е иронично-забавната история на Александър от Пордим, открил „дамата" на сърцето си чак на 40 г. - кобилка, която не му брои чашките и не задава тъпи въпроси.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.