Нов вид маркировка полагат на ловешките улици
Нов вид маркировка полагат на ловешките улици / netinfo
Нов вид маркировка се полага по улиците в Ловеч след приключване на ремонтните дейности, съобщи кметът Минчо Казанджиев. Полага се термопластична боя, която е значително по-трайна. Вече е положена маркировката на ул. „Търговска”. Поставена е маркировката на осовата и крайните линии и на паркоместата. В момента се полага маркировката по ул. „Осъмска” и „Стара планина”. Проектите са съгласувани с КАТ.

Приключва работата на ВиК Ловеч по подмяната на водопровода на ул. „Възрожденска” в кв. „Гозница” и ще започне асфалтирането й. Предстои ремонт и на ул. „Иван Вазов”. Ремонтните дейности на двете улици са на стойност 298 168 лева и се извършват от „Пътстрой” Ловеч.

Предстои да стартират ремонтните дейности по улицата пред СБА в размер на 73 879 лв. Ремонтът ще премине на два етапа, за да не се възпрепятства производствената дейност на фирмите, които се намират в Индустриалната зона.

„Пътстрой” Ловеч е спечелила търга за ремонт на три улици в село Слатина. Ремонтът е за 144 113 лв.

В момента по график тече изкърпването на уличната мрежа в селата на общината. Общата стойност е 458 200 лв.

За 316 830 лева са ремонтите на общинската пътна мрежа. В момента се работи по отсечката Баховица – Николаево. Предстои отсечката – Александрово – Дренов – Владиня.