Фея под липите
Фея под липите / netinfo
Нилана Колевска стана абсолютна шампионка на турнира “Фея по липите” в Стара Загора, при родените 2007 г. гимнастички в “А” категория. Състезателката на “Велбъжд”, с треньор Валя Машова спечели златните медали в многобоя, и на съчетанията без уред и с въже.
Това беше 11- то издание на турнира “Фея под липите” в Стара Загора, в което участваха 470 деца от почти всички клубове в страната.

Нилана Колевска
netinfo

Карина Бурназка се класира първа в многобоя при родените 2009 г., “Б” категория.

Карина Бурназка и Габриела Машова на Фея под липите
netinfo

Първо място в “Б” категория и за ансамбълът на “Велбъжд”- девойки старша възраст, които играха съчетание с 5 бухалки. Състав: Мира Христова, Антония Вучкова, Рафиела Николова, Савина Димитрова, треньор- Габриела Бурназка.

Ансамбъл Велбъжд на Фея под липите
netinfo

Габриела Машова се класира 4- та на без уред при най- малките, родените 2010 г., като това бе нейното първо участие в “А” категория.

Рая Александрова е 3- та в многобоя и 4- та на без уред, при родените 2008- 2007 г. в “Б” категория. Василена Йорданова е 3- та на съчетанията с въже. По регламент се класира по една гимнастичка от клуб.
Гергана Котларска спечели златен медал на лента, при жените в “Б” категория. Тя се класира 5- та в многобоя и 6- та на обръч.
Ваяна Скерлева е 5- та на обръч и 8- ма в мнобогоя при девойките старша възраст, “Б” категория.

Гергана Котларска
netinfo


 
Дарик- Кюстендил