Георги Първанов в Кюстендил
Георги Първанов в Кюстендил / netinfo
Президентът 2002- 2012 г., Георги Първанов поздрави кюстендилци с настъпващата пролет и празника на града. „Поетът беше казал, че и след най- тежката зима идва пролетта, дано е така и в буквалния, и в преносния смисъл”, заяви Първанов от сцената на Арката на пл. „Велбъжд”. Той бе в Кюстендил за представянето на листата на коалиция „АБВ- Движение 21”, под №8 в бюлетината, за Кюстендилски регион.
„Това е най- добрата листа в Кюстендилски избирателен район. Това са хора с висок професионализъм доказали се в своята професия и не отиват в НС за собствена облага, а за да се промени наистина нещо в България, за да живее българския народ, така както трябва”, заяви при представянето областният председател на ПП АБВ Иван Цеков.

Водач на листата на акушер- гинекологът д- р Юрий Хранов в „Майчин дом”. Втори е заслужилият майстор на спорта  и футболист от националния отбор и ЦСКА- Пламен Марков. Трети е доц. д- р Владимир Ангелов, преподавател в НСА. Четвърти е млад и обещаващ човек, специалист по национална сигурност от Сапарева баня- Йордан Стоймиров. Пети е също млад човек, земеделски производител от Кочериново- Венцислав Кодузов. Шеста е Ивана Тасева- мениджър офис на застрахователна компания. Седми е Иван Костов- преподавател във Второ ОУ от „Движение 21” и 8- ми, но не на последно място е предишният водач на листата- адвокат Красимир Руев, обобщи Иван Цеков, представяйки кандидатите.

Георги Първанов в Кюстендил
netinfo



Президентът Георги Първанов изрази категоричната си, безусловна подкрепа за коалиция „АБВ- Движение 21” за Кюстендилски регион. „Листа от утвърдени специалисти, от хора успели и успяващи, от хора човечни. Това не е маловажно за тези, които ще са в бъдещия парламент. Това е една листа, която заслужава доверието на гражданите на Кюстендил и региона”, заяви Първанов. Той определи коалицията „АБВ- Движение 21”, като една „интересна, симпатична, идейна коалиция, коалицията, която носи най- много разум и мъдрост”.
Първанов припомни, във времето, когато всеки обещава, всичко на всеки, че АБВ е била партията, която и чрез министър Ивайло Калфин е настоявала за повишението на минималната работна заплата до 480 лв., увеличение отказано от бившия финансов министър, който сега говори за минимална заплата от 650 лв.
„Казвам това, защото ние сме доказали, че искаме, че можем и сме се борили да реализираме тези идеи. Най- важна е обаче битката с демографската катастрофа. Нацията ни бавно се топи. Не се хващайте на думите на един партиен лидер, от женски род, че ставаме 8 милиона и всичките богати. Не става от днес за утре. Ако сега действаме умно, енергично резултата ще го имаме след 10- 20 години. Ако не, ще се топим бързо и, заради мощната емигрантска вълна”, коментира Георги Първанов в Кюстендил.

Георги Първанов в Кюстендил
netinfo



Коалиция „АБВ- Движение 21” са за, цитирам- „мощно повишаване на майчинските, възможност на младите майки да се върнат на работа след първата година, като получават и заплата, и майчинство”.
„Идеята ни е и за мощно увеличение, с 30 и повече % на заплатите на дефицитните професии- учители, лекари и други, без които нацията няма това качество, освен количеството, което искаме да постигнем. Д- р Хранов знае, как младите му колеги заминават за чужбина, веднага, след като завършат образованието си. При нас са най- добрите специалисти в много от ключовите сфери на републиката. При нас е генерал Михов, няма по- добър във военната сигурност. При нас са Таня Дончева и Румен Петков, когато стане дума за вътрешна сигурност, те са с най- добри качества. Кирил Цочев, който разработи енергийна стратегия. Проф. Станков със стратегия за българското земеделие, там се предвижда възстановяване на овощарството и зеленчукопроизводството. Силни и ефективни идеи, които може да се реализират. Ние сме последователни и не се отмятаме от позициите си”, заяви пред кюстендилци Георги Първанов.
Той бе категоричен, че на Българския парламент му трябва коалиция, като АБВ- Движение 21, която да му дава разум и мъдрост и да бъде третия път, между двата очертаващи се полюса- ГЕРБ и БСП.

„Стига омраза в българската политика. Българите ще успеем като заложим на разума и мъдростта това е коалиция „АБВ- Движение 21”, заключи Георги Първанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
Дарик- Кюстендил