БСП внася сигнал до Главния Прокурор за злоупотреби на кмета на Рила
БСП внася сигнал до Главния Прокурор за злоупотреби на кмета на Рила / Дарик радио,архив

Сигнал до главния прокурор за злоупотреби на кмета на община Рила Георги Кабзималски ще внесе БСП, информира лидерът на партията Корнелия Нинова. Тя води изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП в Кюстендил.
„Имаме сигнали и срещу други кметове в областта, но когато съберем доказателства , тогава ще ги предоставим на Главния Прокурор", коментира Нинова.
Председателят на БСП Рила Владимир Владимиров уточни, че става дума за нарушения по видове строително- монтажни работи при проекти за изграждане на екопътека, рехабили -тационни дейности в Бабина махала, реконструкция на Килийното училище.В сигналът има и информация за назначения на роднини и конфликт на интереси.

„Имам въпрос към г-н Цветанов който каза, че БСП ще прави кампания с фалшиви новини - нищо подобно. БСП в тази кампания ще предлага решения на проблемите, които те създадоха и остават. Питам го, фалшива ли е новината за повдигнатото обвинение днес на кмета на Пловдив за нарушения в обществени поръчки", каза още Корнелия Нинова.