Новият временен шеф на ДАИ-Хасково обещава повече проверки
Новият временен шеф на ДАИ-Хасково обещава повече проверки / Дарик радио-Хасково
Новият временен шеф на ДАИ-Хасково обещава повече проверки
84757
Новият временен шеф на ДАИ-Хасково обещава повече проверки
  • Новият временен шеф на ДАИ-Хасково обещава повече проверки

Проблемите с т. нар. градска мобилност, облекчаване на трафика и безразборното паркиране по улиците на Хасково могат да бъдат решени с транспортно-комуникационната част на новия Общ устройствен план, по който се работи. Това каза в студиото на Дарик назначеният от 17 февруари за директор на областния отдел на ДАИ-Хасково Радослав Тошев. Тази сутрин стартира съвместна акция на инспекцията, пътната полиция и община Хасково, която е част от набелязаните мерки за подобряване на мобилността.

Много е важно шофьорите да виждат и усещат, че различните служби работят заедно в тази посока, за да има ефект и такива проверки ще има всяка седмица в различни дни, коментира още Радослав Тошев.

Той не скри, че макар и да е петият временен началник на областния отдел на ДАИ в Хасково за сравнително кратък период от време, ще се кандидатира за мястото при обявяване на конкурс.

 

Имам доста идеи, които обсъждам с местната власт, ескспертите и специалистите, провел съм вече индивидуални срещи с всеки един от отдела, с превозвачите и кметове на други общини от региона, за да обсъдим какво е моментното състояние и как да го подобрим, каза още Радослав Тошев в студиото на Дарик-Хасково. Чуйте го в приложения файл.