Димитровградското хоро днес с кауза за Цветелин
Димитровградското хоро днес с кауза за Цветелин / Darik News, архив

В подкрепа на 33-годишния Цветелин Лозев ще бъде тази неделя инициативата „Хора за хората” на централния площад в Димитровград, съобщиха организаторите от читалище „Христо Ботев”. Цветелин се нуждае от спешна операция за поставяне на имплант за стабилизиране на гръбначния стълб, след като преди година и два месеца претърпя инцидент. Необходими са 8 500 лв. за операция в столичната клиника „Св. Иван Рилски”.

Каузата подкрепят НЧ "Христо Ботев" и групи за хора "Тракия", като по време на хорото от 18 ч. днес ще бъде поставена набирателна кутия. Всеки, който има желание, може да помогне. От читалището  призовават колегите си от другите танцови клубове в Димитровград да се присъединят към общоградската инициатива.

 

Кутии за събиране на дарения в помощ на Цветелин са поставени в детската градина и ясла на ОДЗ "Райна Княгиня", в два магазина за млечни и био продукти на ул. „Ангел Кънчев” 1 (до църквата "Св.Димитър") и на улица „Патриарх Евтимий” 14 в близост до сградата на новата поща. Разкрита е и дарителска банкова сметка:

 

Банка - Уникредит

BG74 UNCR 70001522251360

Цветелин Живков Лозев