Борците отново доминират в димитровградския Спортист на годината
Борците отново доминират в димитровградския Спортист на годината / Дарик радио-Хасково

Преподавателят по физическо възпитание на ОУ „Пенчо Славейков” в Димитровград Петко Колев получи тази година приза на общината за принос в областта на спорта.

Борците отново доминират в димитровградския "Спортист на годината"
netinfo

Колев бе на първо място и в раздела „Учител по физическо възпитание за 2015 година”. Втори е Димо Динков от ОУ "Алеко Константинов", трета- Теменужка Пиронкова от ПМГ "Иван Вазов".

Борците отново доминират в димитровградския "Спортист на годината"
netinfo

И тази година в класацията за спортист и треньор на 2015 г. доминира клубът по борба. Салим Наим бе обявен за най-добрият треньор в община Димитровград. В призовата тройка следват Иван Нондов от карате клуб "Киокушин” и Иван Григоров от СК "Фаворит".

За първи път тази година бе въведена категория за най-добър спортист над 18 години, в която също доминират представителите на димитровградския борцов клуб. Първи е Димитър Иванов, втора- Виктория Бобева и трети- треньорът на каратистите Иван Нондов.

Борците отново доминират в димитровградския "Спортист на годината"
netinfo

Класацията за „Детско-юношески спорт” оглави борецът Микяй Наим. Втори е Борис Нондов от карате клуб "Киокушин”. На  трето комисията е класирала Иван Бадавров, също от клуба по борба. Четвърти е също борец- Павел Иванов, пето място е за Антонио Бушев от "Киокушин”, шесто и седмо място в класацията са за СК „Бугари”- Иван Костов и Иван Янев. Осма е Диана Сарафова от СК по акробатика "Младост",  девета - Йоана Тонева от "Киокушин”  и десети Даниел Чакъров от СК "Бугари".

 

Отличията на най-добрите димитровградски спортисти, треньори и преподаватели по физическо възпитание бяха връчени на традиционната церемония от кмета Иво Димов, заместникът му Яшо Минков и председателя на комисията по образование, младеж и спорт Тодор Тодоров.