Пролетното чистене на Добрич ще бъде между 24 и 30 април
Пролетното чистене на Добрич ще бъде между 24 и 30 април / Дарик Добрич
Община Добрич апелира през април заедно да почистим града. Да се погрижим за детските площадки, за училищните дворове и местата за отдих, да направим Добрич по-добро място за живеене, казват от администрацията.

Дните от 24 до 30 април са обявени за Дни за пролетно почистване. За всички граждани и фирми, които имат желание да се включат, ще бъдат осигурени нужните материали. Ръкавици и чували за смет можете да получите в сградата на Община град Добрич стаи № 419 и № 420. Институции и фирми могат да заявят своето участие с избран от тях участък за почистване на тел.: 058/ 604 573 или на място в Общината. Списък с обектите за почистване в публикуван на сайта на институцията.

Желателно е отпадъците да бъдат събирани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване, което ще се извършва от ''Еф Си Си България'' ЕООД, след като гражданите и фирмите заявят предварително участието си и уточнят деня на почистване. Всички въпроси, свързани с кампанията, заявки за извозване на събраните отпадъци се приемат на „зелен телефон” 058/ 604 573.

От Общината благодарят на всички, които вече са започнали с почистването.