Откри се новата сграда на пенсионерския клуб в село Пчеларово
Откри се новата сграда на пенсионерския клуб в село Пчеларово / община Генерал Тошево

Новият пенсионерски клуб в село Пчеларово бе открит официално днес. След ремонта клубът в селото е с изцяло нов вид. Покривът е основно ремонтиран, подменена е дограмата, стените са боядисани в свежи светове, положена е нова подова настилка. Клубът е обзаведен с всички необходими мебели и техника. На разположение на пенсионерите е модерен кухненски кът, голям телевизор и климатик. Общата стойност на строително-монтажните работи по клуба възлиза на 36 864 лв.

По стара традиция бе прерязана лента и лиснато менче с вода пред прага на ремонтирания обект. Това направиха кметът на Общината Валентин Димитров и общинският съветник и бивш кмет Димитър Михайлов. Градоначалникът отправи поздравление към домакините, като им пожела да бъдат здрави и все така дейни.

В знак на благодарност за новата придобивка пчеларовци бяха подготвили богата музикална програма.

Над 40 пенсионери членуват в пенсионерския клуб в с. Пчеларово. Във вече реновираното помещение пенсионерите от селото ще могат се срещат на сбирки и тържества, ще организират различни мероприятия и беседи или просто ще споделят времето си заедно.

Откри се новата сграда на пенсионерския клуб в село Пчеларово
netinfo