Лайънс клуб зарадва деца от социално заведение
Лайънс клуб зарадва деца от социално заведение / Лайънс клуб

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Лайънс клуб Добрич и студентският клон на Лайънс зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания - 3.

Детска дискотека, търсене на коледно съкровище и събиране на коледни звезди бяха само част от забавленията, които накараха децата от дома да се усмихнат и да запомнят този ден. Лайънс клуб Добрич подготви вкусни лакомства и пакети, пълни с ученически пособия, които да помогнат децата по време на обучението им. Студентският клон осъществява за втори път този проект, като първият се състоя във Варна.

Вече 17 години Лайнс клуб Добрич служи от сърце на обществото. От ноември 2016 година стартира дейността по трите приоритетни програми. Извършват се прегледи за профилактика на детското зрение в детските градини на територията на община Добричка, както и на гръбначни изкривявания на ученици от първи до трети клас в ОУ „Хан Аспарух“ и Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи до 18-годишна възраст. Продължава работата и по програма за мониторинг на диабетно болни.

Лайънс клуб зарадва деца от социално заведение
netinfo