С автентичен коцерт стартира кампанията на коалиция Фар
С автентичен коцерт стартира кампанията на коалиция Фар / netinfo

С голям фолклорен концерт и заря, местната коалиция „Фар” откри предизборната кампания в Созопол, в амфитеатъра в стария Созопол. Председателят на настоящия Общински съвет Панайот Рейзи е кандидатът за кмет на община Созопол и водач на листата общински съветници от коалиция „Фар”. Пред своите съграждани, той представи персонално всеки един от 17-те кандидат-общински съветници от листата на коалицията. Около 40 години е средната възраст на екипа кандидат-общински съветници от „Фар”, 90% от тях са хора с висше образование. Преобладаващата част са туристически мениджъри, икономисти, финансисти.

Коалицията представи и своите кандидати за кметове в селата Росен, Индже Войвода, Габър, Атия, Зидарово, Извор и Черноморец. „За нас тези избори са едно открито и демократично съревнование на личности, способности и идеи за развитието на община Созопол. Затова се радвам, че успяхме да превърнем стартирането на предизборната кампания в празник за нашите съграждани”- коментира Панайот Рейзи.

Ансамбъл „Българе” взриви от аплодисменти публиката в Созопол със своя грандиозен спектакъл „Това е България”, а на финала танцьори и зрители извиха голямо хоро, начело с Панайот Рейзи.