Нощта на Оскарите на Английската гимназия
Нощта на Оскарите на Английската гимназия
Като истинска вечер на талантите премина изпращането на абитуриентите на ГПАЕ „Гео Милев“
Ярки таланти и сред учениците, и сред преподавателите представи на 10 май Английската гимназия по време на традиционната церемония по изпращане на зрелостниците. Събитието събра в Летния театър почти 2000 зрители, сред които бивши и настоящи възпитаници, родители, ръководство и учители.   
 

Снимки: Милена Андонова

Изпращането премина като вълнуваща вечер на таланта, креативността, свободният дух, знанията, уменията със специалното участие на всички зрелостници, техните преподаватели, класни ръководители и всички, които повярваха и вярват на випуск 2018/2019.

Водещи бяха Ралица Димитрова и Димо Йорданов.

Снимки: Милена Андонова

През естрадата преминаха възпитаниците от общо шестте паралелки на 12 клас, а много от абитуриентите провокираха бурни овации с музикални, артистични и танцови изпълнения. Въздействащата програма не мина и без най-силната част - посланията към класните ръководители, думите на благодарност, за посвещението на учителите и примерите за задружност на децата, които пет години са делили, ако не всичко, то поне по-голямата част от времето си. 

Снимки: Милена Андонова

Изпращането на Випуск 2019 на елитната гимназия беше достойна за филмови награди церемония, каквато съвсем заслужено беше и темата - "Нощта на Оскарите".  Идеята за заглавието е на самите ученици.

Специални гости бяха бившите възпитаници, с които гимназия "Гео Милев" се гордее - Вокална формация “Фортисимо”, “Мис България”2018- Теодора Мудева, рок групата “Nevermind” и най-обичаният дует от всички ученици - преподавателите Тони Тодорова и Христо Симеонов. Повече от тяхното представяне вижте във видеото:  
 

 

Публикувахте от Milena Andonova в Петък, 10 май 2019 г.