Солни стаи в Център Халомедика
Солни стаи в Център Халомедика / netinfo
Вече над 6000 талона за безплатни солни стаи са раздадени за детски градини и ясли в Бургас
Над 6000 талона за напълно безплатни процедури в единственият лицензиран център в Бургас за подобряване на здравето, чрез солни терапии, получиха детските градини в Бургас. Инициативата на "Халомедика" стартира през февруари и цели, чрез безплатното ползване на детските солни стаи в Центъра, децата да посрещнат наближаващите празници Баба Марта и Денят на мама, в добро здраве. 
Иновативната процедура, която "Халомедика" въведоха в Бургас първи в страната, отдавна е предпочитан метод за подсилване на имунитета и укрепване на здравето в цяла Европа. Сега от там, искат да дадат възможност на всяка дете, което посещава забавачниците в града да укрепи напълно безплатно и 100% безвредно своят тонус и имунитет. 
"Ние самите имаме деца и знаем, колко е важно те да растат здрави. Солните стаи са много ефективен метод не само за стабилен имунитет на децата, но действат изключително благотворно при дихателни заболявания и при алергии. За времето от разкриването на първата солна стая в страната, в център Халомедика, до сега, през нас са преминали хиляди деца от цяла България. Отзивите са много добри. Ако децата се възползват от безплатните талони това ще доведе като цяло до по-здрава среда в групичките в детските гадини", обясни от ръководството на Центъра.
Солните стаи са сред най-надеждните методи за ударно укрепване на имунитета и борба с грипа, тежките настинки, алергии, бронхити, хронично страдащи от болести на дихателната система, повтарящи се бронхити и пневмонии, и усложнения.
Кампанията за подобряване на здравето на децата стартира преди седмица с раздаването на първите напълно безплатни 3000 талона. Желанието на родители и педагози от детските градини обаче е причина броя на талоните да бъде удвоен.  

Халомедика
netinfo


"Халомедика" предлага солни стаи за деца и възрастни, които освен че са 100% естествен и безопасен начин за мощно подсилване на имунитета, но и са изключително подходящи за профилактика на простудни и респираторни заболявания - астма, бронхит, пневмония, ларингит, сенна хрема, ринит, синузит и др. Само няколко процедури могат да бъдат достатъчни за повлияване на  кожните болести като дерматит, екзема, акне и псориазис. 
За кампанията на "Халомедика", както и за всички процедури, които единствения лицензиран Център за работа с халогенератор в Бургас предлага, можете да разберете повече на страница www.halomedica.bg, адрес Бургас, ж.к. "Бр. Миладинови" бл. 57 до вх. 7, тел. +359 895 50 3054 или посетете страницата във Фейсбук: СОЛНИ СТАИ Бургас Халомедика.