Терапевтични етерични масла и хранителни добавки, които действат в чист вид
Терапевтични етерични масла и хранителни добавки, които действат в чист вид / netinfo
Представят в Бургас най-търсените етерични масла и добавки
Българската лавандула е сред най-търсените продукти като еретични масла на топ американска компания. Фирмата продава терапевтичните масла, хранителни добавки, продукти за спа и здравословен начин на живот в цял свят. Сред масово предпочитаните им продукти са именно родната лавандула, а също и лимона и ментата. Това разказа основният дистрибутор Атанаска Адамс. "Компанията е създадена през 2008 година в САЩ. Но реших, че е крайно време да представя продуктите и в родината си. Сестра ми е един от първите дистрибутори в България. Причината, е че продуктите са много успешни не само в САЩ, а вече и по света. Тези еретични масла се използват масово, вместо лекарства. Предимството им, е че тъй като са много чисти могат да се прилагат не само външно, но и да се пият. За разлика от другите концентрати обаче тези са преминали изключително строг контрол за чистота на продукта и безопасност. Те са натурални продукти, съвсем чисти", обясни Атанаска Адамс. Тя уточни, че само за 9 години фирмата вече регистрира приходи от 9 млрд. долара, което е внушителен скок за млада компания. 
doTERRA  ще бъде представена за първи път в Бургас утре. Гостите е могат да се запознаят с продуктите и техния представител тук Атанаска Адамс. Продуктите ще бъдат презентирани и на първия по рода си Винен ДжулайФест 2017 в секцията „Здравословни и натурални продукти”, който ще се проведе във Флора Бургас.
doTERRA следва философията за правилно хранене, физическа активност,  почивка и управление на стpeса, намаляване на токсичността и активно здравеопазване.
Продуктите могат да се ползват от цялото семейство - за укрепване на имунната система, за регенериране на кожата, за емоционално здраве, за болкоуспокояване, за унищожаване на вируси, бактерии и всякакви патогени, както за регулиране на всички системи в човешкото тяло.