Сините оглеждат жени за кмет
Сините оглеждат жени за кмет / Дарик-Благоевград, Елина Христова, архив
Сините оглеждат жени за кмет
37558
Сините оглеждат жени за кмет
Сините оглеждат жени за кмет
  • Сините оглеждат жени за кмет
  • Сините оглеждат жени за кмет

Благоевградската организация на СДС започва активна работа за предстоящите местни избори и стягане на партийните редици, обяви зам.-председателят д-р Георги Георгиев.

"Провеждаме събрания в клубовете в Благоевград и селата. От началото на февруари съвместно със структурата на "Демократи за силна България" в Благоевград се планирали срещи и разговори за участие в изборите за общинска власт. Надявам се да се явим за вота заедно и с други десни партии", коментира синият лидер д-р Георгиев.

"Удачен вариант е следващият кмет на Благоевград да бъде от нежния пол. Аз специално съм с две ръце за жена-градоначалник. Крайно време е бъдещият кмет да бъде демократ, човек с дясно мислене и убеждение", каза зам.-председателят на СДС-Благоевград Георги Георгиев.

Д-р Георгиев и членовете на партийното ръководство Борис Сукалински и Елена Димитрова поискаха спешно решаване на проблема със студа и тежките условия на труд в културните институции. "В Регионалната библиотека в Благоевград няма почти никакво отопление, а от студа страдат и посетителите, които са предимно ученици и студенти. Библиотекарите ползват две печки тип "духалка". Служителите са потърсили правата си, но били заплашени с уволнение", заяви синият активист Елена Димитрова.

Крайно време е да се спре с оправданията и извиненията от страна на кмета Костадин Паскалев и съекипниците му, че несвършената работа за добруването на избирателите, е заради кризата и липсата на пари. Отношението на общинското ръководство към културата и духовността в града, е резултат единствено на безотговорност, категорични са от централата на СДС в Благоевград.

Още за подготовката на СДС - Благоевград за предстоящия местен вот чуйте от зам.-председателя на партията д-р Георги Георгиев.