СДС се готви за поне три мандата в ОбС
СДС се готви за поне три мандата в ОбС / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
СДС се готви за поне три мандата в ОбС
30737
СДС се готви за поне три мандата в ОбС
  • СДС се готви за поне три мандата в ОбС

Съюзът на демократичните сили в Благоевград стяга партийните редици. Новоизбраното ръководство на сините в областния център, в лицето на председателя д-р Тони Даскалов, се готви за дейно участие в предстоящите избори за местна власт.

"Целта ни е влизане на поне трима сини депутати в благоевградския парламент. Започваме работа още отсега", заявиха лидерите д-р Даскалов, д-р Георги Георгиев, Павел Христов, Боян Николов и Радослава Златкова. Новото ръководство представи програмата си за следващия политически мандат на пресконференция днес.

СДС се готви за поне три мандата в ОбС
netinfo

"Здравеопазването в Благоевградско трябва да бъде главният приоритет на местната власт. Необходимо е поемането на отговорности за гарантиране на обема на медицинските дейности в областта. Това може да стане като се подпомогнат лечебните заведения в покриването на изискуемите критерии, залегнали в изработването на задължителната здравна карта, сграден фонд, леглова база и специализирана апаратура", коментира председателят на СДС д-р Тони Даскалов.

Сините в Благоевград призоваха чрез медиите областния управител Валери Смиленов за свикване на спешно разширено заседание с кметовете на всички населени места в региона, с участието на председатели на Общинските съвети и с директорите на лечебни заведения във връзка с изработването на здравната карта.

СДС се готви за поне три мандата в ОбС
netinfo

"Настоящият съвет по здравеопазването не се справя. Неговият ръководител е човек от политическа партия, която разби здравеопазването в Благоевградско. Визирам директора на РЦЗ д-р Анатолий Тачов", каза синият лидер д-р Даскалов.

Още от председателя на СДС-Благоевград, д-р Тони Даскалов, чуйте в прикачения звуков файл