Николай Василев: Нужно е да си сверяваме часовниците с младите
Николай Василев: Нужно е да си сверяваме часовниците с младите / netinfo
"Винаги е важно всеки един човек, било то държавен служител, бизнезмен или човек с друга професия периодично да си сверява часовника с младите, амбиционзни, талантливи и образовани хора със съответната професия", каза за Дарик министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев в Благоевград.

Той участва в презентацията на есета на студенти от Югозападния университет „Неофит Рилски” на тема „С лице към хората – лицето на държавната администрация”.

Общо 9 студенти от различни курсове на специалността прочетоха пред специалните гости - министър Василев, зам. министрите Бужка Лукич и Мария Дивизиева, декана на ПИФ проф. д-р Александър Воденичаров и пред свои колеги есетатa, който са написали за конкурса обявен от МДААР.

" Поемам отговорността тези есета да бъда качени на официалния сайт на министерството за да могат да достигнат до повече хора", каза още министър Василев.

Програмата му в Благоевград ще продължи с връчване на удостоверенията на 96 служителите от различни администрации от област Благоевград, завършили първата специализация от многомодулните обучения, организирани от МДААР. Мероприятието започва в 14.00 часа.