Николай Бошкилов с приемна в Благоевград
Николай Бошкилов с приемна в Благоевград / Снимка: БСП
Благоевградчани, които живеят в Централна градска част, започват подписка срещу идеята на Общината да въведе нова организация за снабдяване на магазините и търговските обекти само нощно време.

Днес представители на недоволните хора се срещнаха с депутата от БСП Николай Бошкилов, който проведе първата си приемна. Те бяха категорични, че не са съгласни с нововъведението, защото при подобна организация на снабдяване на магазините в центъра на областния център, колите и микробусите ще вдигат невъобразим шум и ще оставят без спокойстиве жителите в тази част на града.

На днешната приемна, организирана от Николай Бошкилов, жители на два панелни блока се оплакаха от санирането. Те споделиха, че покривите са протекли, а варненаската фирма - изпълнител нехае и отказва да отстрани неизправностите. 

Възрастна жена пък алармира, че нито една обществена чешма в центъра на Благоевград не работи, а това е проблем, който ще става все по-осезаем през предстоящите летни месеци.

Народният представител Николай Бошкилов пое ангажимент да постави пред компетентните институции проблемите и да помогне за тяхното разрешаване.