Намериха мъртъв ветерана от Ирак, убил 6 души в Пенсилвания
Намериха мъртъв ветерана от Ирак, убил 6 души в Пенсилвания / снимка: Guliver/Getty Images

Ветеранът от Ирак Брадли Уилям Стоун, който бе издирван за убийството на шестима души в Пенсилвания, е починал от прорезни рани, които си е причинил сам, съобщиха властите, цитирани от Ройтерс.

Трупът на 35-годишния Стоун бе открит в горите край предградие на Филаделфия. Той бе издирван за убийството на бившата си съпруга, на нейните майка, баба, сестра и още двама роднини, включително 14-годишната й племенница. 17-годишният й племенник е тежко ранен.

Аутопсия ще определи официалната причина за смъртта и колко време Стоун е бил мъртъв, преди тялото му да бъде открито. Стоун и бившата му съпруга Никол подали молба за развод през 2009 година и оттогава били в битка за настойничество над двете им дъщери - на 8 и 5 години, посочи представител на властите.

На 5 декември той поискал съдът да му даде настойничество поради извънредни обстоятелства, но му било отказано. Според местни медии ветеранът страдал от посттравматично стресово разстройство, но властите уточниха, че такава диагноза не му е била поставяна.

Дъщерите на Стоун не са пострадали. Той ги взел от дома на бившата си съпруга и ги оставил при съсед. Сегашната му съпруга и бебето й също са в безопасност.

Източник: БТА