Индийци на Армията
Индийци на Армията / netinfo
Прамод Митал започна вътрешен одит на ЦСКА. Той изпрати шестима свои индийски представители на стадион „Българска армия”, където бе извършена петчасова ревизия в присъствието на Емил Костадинов, Александър Гарибов и главния счетоводител на клуба. Ето какво каза изпълняващият длъжността президент на ЦСКА Емил Костадинов след края на проверката:


”Работим усърдно с моите колеги да излезем от това тежко положение и мисля, че сме на път това да стане. До два-три дни ще бъдат изчистени всички задължения на ЦСКА към държавата. Имахме одит от собственика на клуба Прамод Митал. Искам да успокоя всички, че до бягство на футболисти няма да се стигне.”

По-рано привържениците на армейците внесоха в Министерския съвет петиция, с която искат държавните органи да направят проверка във всички футболни клубове, както и на БФС. Искам да видя дали футболната ни централа е толкова честна, че да определя кои са редовни и кои не. Ако до сряда нямаме отговор, ще организираме мирен протест в столицата, на който ще присъстват 20000 души, заяви шефът на Националния фен клуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.