Арсенал се издъни на своя Емирейтс стейдиъм
Арсенал се издъни на своя Емирейтс стейдиъм / netinfo

Арсенал не успя да победи гостуващия Портсмут и завърши 2:2. Гостите поведоха в края на първото полувреме с гол на Памарот в 45-та минута. Второто полувреме започна още по-стряскащо за феновете на „артилеристите”, защото в 47_та минута Тейлър направи резултата 0:2. Все пак момчетата на Арсен Венгер реагираха бързо и в рамките надве минути успяха да изравнят, като първо в 58-та минута Адебайор намали, а в 60-та Жилберто Силва изравни. Така и завърши двубоят на „Емирейтс стейдиъм”

Уигън загуби с 0:1 от Шефилд Юн. Българинът Светослав Тодоров се появи в игра в 79-та минута влизайки на мястото на Кевин Килбейн. Неговият отбор обаче не успя да намери верния път към вратата на „остритата”, които се поздравиха с победата след гола на Роб Хълс в 45-та минута.

Нюкясъл победи с 2:1 отбора на Уотфорд. „Свраките” откриха резултата с гол на Мартинс в 49-та минута. „Стършелите” изравниха в 57-та минута с гол на Буаза. Отново Мартинс в 85-та минута донесе трите точки за Нюкясъл

Рединг загуби с 1:2 от Блекбърн. Харпър откри резултата в полза на домакините в 41-та минута 1:0, така завърши и първото полувреме. Бени Макартни в 64-та и Дарън Бентли в 84-та донесаха скъпоценните три точки в актива на своя отбор.

По-рано днес Чарлтън загуби с 0:3 от Ливърпул.