Финалният епизод завършва драматично, но с щастлива развръзка
Изключително драматичен финал предстои за съквартирантите от „Апартамент 404“ в последния епизод за сезона. Обитателите на квартирата ще загубят своя дом след голям пожар, но всъщност това ще доведе до щастлива развръзка в живота на веселите съквартиранти.

Как ще се стигне до там? Разберете в последния епизод на „Апартамент 404“

В основата на всички (не)щастия на съквартирантите както винаги седи Велко. И този път това не е изключение. Докато Велко отчаяно седи над чушкопека в късните часове на нощта, той решава че ще се обади на хазяина Живко, за да си поговорят. Живко обаче усеща, че това не е просто разговор, а е провокиран от „любовния“ еликсир на Мадам Сирма, който Велко по погрешка е изпил.

Велко
netinfo

След края на разговора, разсеяният Велко забравя чушкопека включен в близост до 80 литра ракия. Това води до огромен пожар, който опустошава „Апартамент 404“ до основи. Благодарение на хамстера Григор Димитров, всички съквартиранти остават невредими и се измъкват от развилнелите се пламъци в апартамента. Пожарът довежда до кавга между Стоян и Ванеса и тя решава да го напусне. Но както в приказките и тази история има щастлив край.

Ванеса
netinfo

Любовта побеждава и Стоян и Ванеса се женят. След като Методи намира най-накрая слушалките си след пожара, прави рап хит и става известен. Мадам Сирма е осъдена за мошеничество по анонимен сигнал. След смъртта на баба Стойка, Велко наследява къщата й, отваря свинеферма и става успешен бизнесмен, а по-късно и депутат. Бети намира новото си амплоа и става певица в заведението на Велко. Живко отново се събира с Маргарет и с парите от застраховката на апартамента се отдават на дълго пътешествие.

Щастието се настанява трайно в живота на съквартирантите от „Апартамент 404“.