Съквартирантите от „Апартамент 404“ ще залеят Антон с нетрадиционни предложения за работа в най-новия епизод на сериала
Ново изпитание се появява пред съквартирантите от „Апартамент 404“ в най-новия епизод на студентската уеб комедия. Обитателите на апартамента трябва да съберат пари, за да си платят наема, но това се оказва особено трудна задача за двама от съквартирантите – Велко и Антон. Велко успява да събере своята част като изважда всичките си спестявания, скрити в буркани и на други тайни места. За Антон обаче събирането на сумата е непосилно, защото той все още няма работа и разчита на половинката си Лили. Новият епизод вече е тук

Апартамент 404
netinfo

В най-новия епизод съквартирантите се заемат с мисията да помогнат на Антон в търсенето му на работа. Ванеса, Стоян, Методи и Велко ще дадат на приятеля си повече от неподходящи за квалификациите на Антон работни предложения – танцьор в нощен клуб, охрана в училище и други. Каква ще бъде работата, която ще донесе на Антон не само финансови средства, но и удовлетворение? Ще успеят ли съквартирантите да го спасят от превръщането му във втория Велко и как ще им помогне хазяинът Живко, разберете в най-новия епизод на „Апартамент 404“.

Апартамент 404
netinfo

Гледайте „Апартамент 404“ всеки вторник и петък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на уеб сериала.