Изборът на климатик за отопление и охлаждане е задача, която може да се окаже сложна, особено за тези, които не са се сблъсквали с подобна покупка. Въпреки това, внимателният и обмислен избор може да Ви осигури уютен дом, възможност за намаляване на разходите за енергия и дълготрайна климатична система, която не изисква ранни ремонти.

Ситуацията става по сложна, ако добавим и избор на правилния пречиствател за детската стая и овлажнител за спалнята. Когато трябва да се вместим в определен бюджет и същевременно искаме да отоплим, охладим и пречистим въздуха в няколко помещения се оказваме в безизходица.

Мръсният въздуха у дома: скритият враг

В днешно време, когато качеството на въздуха навън често е далеч от идеалното, а климатичните промени довеждат до все по-екстремни метеорологични условия, запазването на комфортна и здравословна атмосфера у дома се превръща в предизвикателство за много хора.

Същевременно един от най-подценяваните аспекти на домашния уют е качеството на въздуха, който дишаме всеки ден. Проблеми като алергии и астма могат да бъдат значително влошени от прах, плесени, цигарен дим и други замърсители, които често са присъщи за закритите пространства.

Това прави постоянното пречистване на въздуха в дома не просто въпрос на комфорт, а на здраве.

климатик

Високите сметки за електричество: търсене на алтернатива

Освен проблемите, свързани с качеството на въздуха, много семейства се сблъскват и с високи сметки за електричество. Традиционното отопление и охлаждане на целия дом е не само неефикасно, но и изключително скъпо. В търсене на икономични решения, все повече хора се обръщат към локални решения за контрол на климата в отделните стаи.

сметки

Проблемите с инсталацията на обикновени климатици

Традиционните климатични системи често изискват сложни и скъпоструващи инсталации, включително пробиване на стени, вентилационен отвор в стената/дограмата на прозореца. Това прави опцията за климатизация недостъпна или неудобна за много домакинства, особено тези, които живеят под наем или в сгради с ограничения за подобни промени.

климатек

РЕШЕНИЕТО: Мобилен климатик 5 в 1 Ventus Pro Double Action

климатик

· 5 в 1: отоплител, охладител, пречиствател, овлажнител, йонизатор

· Енергоспестяваща ptc технология на нагряване

· Иновативна технология за охлаждане чрез изпаряване

· Пречистващ филтър тип пчелна пита

· 3 режима, 3 скорости & програмируем таймер

· Дистанционно управлене & 120° oсцилация

· Компактен & преносим

· Не изисква монтаж