/ Edna.bg
Звездни представителки на 12-те зодии ще разкрият доколко астрологичният им знак определя същността и характера им
В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на Нет Инфо Edna.bg отбелязва своя 12-и рожден ден. И тази година аудиторията се довери на качественото съдържание на платформата, насочена към нежната част от обществото. Вдъхновен от празничния ден, екипът на сайта е подготвил специална изненада за своите читателки - серия от интервюта с 12 успешни популярни дами, представителки на 12-те зодии, които ще разкрият доколко астрологичният им знак определя същността и характера им. Всички интервюта и още новини, свързани с астрология, ще бъдат достъпни в специалната категория „Написано в звездите“.

Edna.bg вече е и с нов главен редактор - Наталия Такова-Мазгарева, която има над 15-годишен опит в едни от най-големите печатни, телевизионни и онлайн медии. „За мен е истинско удоволствие да оглавя най-обичания женски сайт в България. С чудесния екип сме ви приготвили поредица от приятни изненади, свързани с любимото на всички ни женско дигитално пространство“, сподели чаровната дама.

Платформата, посветена на жените, стартира още и своя видео рубрика – „Edna.bg пита...“. В нея ще могат да бъдат гледани интервюта със звездни дами и експерти в различни области, които споделят качествена, достоверна и интригуваща информация.

През последната година Edna.bg организира четири тематични събития, а в светлината на прожекторите застанаха популярни лица от света на журналистиката, известни дами инфлуенсъри, певици и актриси.

12 любопитни факта за Edna.bg можете да прочетете ТУК!

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 86% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. февруари 2024 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.