На сцената на X Factor предстои сериозна битка с тежки музикални изпитания, а феновете ще се зарадват на много интересни изпълнения на шестимата финалисти. Това обещаха Дарина Йотова и Кристиан Костов, които гостуваха в „Здравей, България" броени часове преди завръщането на музикално шоу №1 тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Дарина и Кристиан разказаха, че се чувстват уверени в себе си на сцената, без значение колко далеч излизат от зоната на комфорт. Двамата издадоха, че тази вечер в дует ще изпълнят емблематична българска песен, но отказаха да дадат повече подробности. „Това е голяма отговорност за нас, защото тази песен е много обичана", отбеляза Кристиан. Те са категорични, че след финала на шоуто ще продължат да се занимават с музика.

X Factor започва годината с Нощ на дуетите

Не пропускайте дуетните изпълнения в X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.