Звезди блестяха на партито на Де Гризогоно в Кан (СНИМКИ)
Звезди блестяха на партито на Де Гризогоно в Кан (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Знаменитостите блестяха на градинското парти на бижутерската фирма "Де Гризогоно" в Кан, което по традиция е едно от най-ексклузивните светски събития, съпътстващи кинофестивала, съобщи Асошиейтед прес.

Снимки от партито на "Де Гризогоно" вижте тук

В луксозния хотел Еден Рок в Антиб се събраха Натали Портман, Антонио Бандерас, Мери Джей Блайдж, Ейдриън Броуди, Мишел Родригес, Парис Хилтън. От "Де Гризогоно" бяха подготвили за тях модно шоу с много бижута и зрелищни фойерверки. Забавлява ги и изпълнителят на Blurred Lines Робин Тик.

Сред гостите изпъкваше и британската манекенка Кара Делавин с драпирана бяла рокля и колие от изумруди, диаманти и рубини. Макар и гостите да бяха поканени да се веселят, някои не забравиха една от водещите теми на фестивала - да бъде привлечено вниманието върху положението на жените режисьори.

Натали Портман, която представи в Кан дебютния си пълнометражен игрален филм като режисьор "История за любов и мрак", каза: "Това е голяма чест, но и се паникьосах, че ще представям за пръв път мой филм, а сега е страхотно да се наслаждавам на изкуството на други творци като г-н Груози (основателя на "Де Гризогоно)".

Мери Джей Блайдж каза, че увеличаването на броя на жените в киното е "абсолютно важно" и още има много работа за това.

Източник: БТА