/ Guliver/Getty Images
Новата година ще бъда изпълнена с очаквания за една част от родните и световни популярни личности. През 2019-та на бял свят ще се появят едни от най-чаканите бебета.

Няма как да не започнем с най-популярната кралска двойка, а именно принц Хари и Меган Маркъл. През октомври 2018 година от двореца Кинсингтън официално обяви, че младото семейство очаква първородното си дете през пролетта. Това се случи само пет месеца след сватбата им. Феновете на британското кралско семейство вече активно залагат как ще се казва бъдещето дете. Едни от предположенията са, че ако е момче ще бъде кръстено на дядо си Филип, а ако е момиче на покойната майка на принц Хари – Даяна.
Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки също са в очакване на първото си дете. 52-годишният актьор и 21-годишният модел се ожениха преди 4 месеца, а сега сами съобщиха щастливата новина. Двамата са заедно от 2 години, а през август миналата година вдигнаха сватба. В очакване на щастливо събитие са и телевизионната риалити звезда Ким Кардашиян и съпругът й - рапърът Кание Уест. Те съобщиха преди дни, че очакват четвъртото си дете през май 2019 година, което също ще бъде износено от сурогатна майка, както третата им дъщеря – Чикаго. Ким Кардашиян се насочи към сурогатната бременност, тъй като докторите я предупредиха за сериозен риск за здравето, след раждането на първите й две деца.

Gulliver/Getty Images

Ново попълнение в семейството и на Ричард Гиър и жена му Алехандра. Двамата очакват бебе през тази година. Актьорът, който е на 69 години, има 18-годишен син Хоумър Джеймс от бившата си съпруга Кери Лоуъл. Алехандра също има 5-годишен син от предишен брак.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Soy muy feliz! ❤️ ... I’m so happy! #happygirl

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Сред българските известни личности, които ще се сдобият с рожба са Наталия Кобилкина и гръцкият й съпруг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Любими, вълшебен е период на майчинство, още вкъщи тихо и спокойно) добре, че детето е вътре:)) пожелавам тази година жените, които мечтаят да станат майки да им се получи това. Няколко идеи за това: 1. Напиши писмо към душа на своето бъдешото дете покането го с татко до дойде при вас. 2. Направи изчистващия ритуал да подготвиш своята матка в уебинар с Олга Дукат ще до го дадем на 15-18.01 3. Изчисти тялото си с хубав детокс: без алкохол, цигари, кола, сладко поне 3 месеца преди планирана бременност 4. Изгради любящи, но с хубави граници отношения с родителите на теб и твоя любим 5. Не се вкопчвай в тази идея. Детото ще дойде когато му е писано! Довери се на Вселената и ако още не се случи научи се да бъдеш щастлива и докато то ще дойде Който иска да покани с мен и Олга детенце и да направим ритуали и практики за щастлива бременост и раждането добре дошли Тук: http://natalia.bg/HWA/shtastliva-bremennost/

A post shared by Наталия Кобилкина (Official) (@nataliakobilkina) on

Певицата Поли Генова също очаква първото си дете. Тя съобщи новината със снимка на порасналато си коремче в Инстаграм. Моделът Александра Петканова всеки момент трябва да стане майка. Красавицата и съпругът й Даниел Петканов ще станат родители на момченце съвсем скоро.
Една истинска любов с 30 години разлика: Венсан Касел и Тина Кунаки (СНИМКИ)

Любовта няма възраст: Ричард Гиър и Алехандра Силва (СНИМКИ)

40 кадъра, които доказват колко влюбен е принц Хари в Меган (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук