Тайна и забранена връзка започва в сериала „София - Ден и Нощ
Тайна и забранена връзка започва в сериала „София - Ден и Нощ / снимки: Нова телевизия

Стар приятел заживява в квартирата, връзката на Коко и Ани е заложена на карта,
а нова, тайна връзка е на път да разруши едно истинско мъжко приятелство

Много смях, но и доста сериозни, бурни събития очакват квартирата на приятелите от „София - Ден и Нощ" в следващите епизоди на сериала от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. по Нова телевизия.

Забранена връзка ще започне съвсем неочаквано сред приятелите от най-забавната квартира в центъра на София. Тайната е строго пазена, защото застрашава доверието между всички приятели. Ако бъде разбулена, тя крие риска от взривоопасни последствия и ще уязви дълбоко отношенията между двама мъже, които винаги са се чувствали като братя.

Тайна и забранена връзка започва в сериала София  Ден и Нощ"
netinfo

Любовта на Коко и Ани пък е заложена на карта в епизодите на „София - Ден и Нощ" от 11 януари. След запознанството с родителите на Ани, връзката между нея и Коко става все по-напрегната. Страховете от очакваната сватба преследват уплашения Коко навсякъде. Но едно грубо предателство ще промени ситуацията до неузнаваемост.

Квартирата обаче става още по-забавна с един обичан, стар приятел от миналото, който внезапно ще се появяви за изненада на всички.

Кой е той и за колко време ще остане, ще разберем в следващите епизоди на сериала „София - Ден и Нощ" от 11 януари по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.