Леонардо ди Каприо
Леонардо ди Каприо / Getty Images
49-годишният актьор Леонардо ди Каприо бе уловен от папараците в компанията на приятелката си, 25-годишната италианска супермоделка Витория Черети. Двойката вечеря заедно в Yuca's в Лос Анджелис и подхрани слуховете за годеж. Витория не скри пръстена на „същия“ пръст, когато прегърна приятеля си, докато поръчваше храна в ресторант.
 

Ди Каприо сподели бурито с нея: казват, че актьорът отдавна има навика да поръчва едно ястие за двама с момичетата си (бурито е нещо като мексикански дюнер – бел. ред.)
 

За връзката между Ди Каприо и един от най-успешните модели на нашето време Витория Черети стана известно през май миналата година, когато бяха забелязани заедно в Кан. През август двойката присъства на звездния рожден ден на Рикардо Тиши и не се скри от папараците, когато бяха снимани да се разхождат заедно в Санта Барбара и по-късно да се целуват в Ибиса.
 

Ди Каприо има съмнителна репутация, когато става въпрос за жени. Има теория, че актьорът не излиза с момичета над 25 години. След като се раздели с актрисата Камила Мороне след пет години връзка (тя току-що навърши 25), той беше засичан с различни момичета, всички от които бяха по-млади от тази възраст.

Ако пръстенът на пръста на Витория наистина е годежен, то това ще бъде първи брак за холивудския актьор, а втори за неговата булка. Витория Черети, която между другото ще навърши 26 години през юни, беше омъжена за DJ Matteo Milleri, известен под псевдонима Anyma. Те се ожениха през 2020 г., а през юни миналата година, точно когато започна романът на модела с Ди Каприо, тя обяви раздялата си със съпруга си.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС