/ NOVA
Четирите оранжеви престилки ще се борят за мястото си в шоуто срещу четирима нови топ готвачи
Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото си в Кухнята на Ада в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Брокерката Симона, хоби готвачът Полина, ресторантьорката Чимидова и професионалната сладкарка Стефани, които се представиха най-слабо миналата седмица, ще се изправят срещу четирима нови топ кулинари.

Новодошлите имат много опит в кухнята, а сред тях има такива, които са готвили за сър Антъни Хопкинс и Дейвид Бекъм.

Оранжевите престилки и новите готвачи ще готвят с безмесни продукти за специално звездно жури.

Кухнята на Ада
NOVA

До шеф Виктор Ангелов ще седнат винаги откровеният Димитър Ковачев - Фънки и атрактивната Славена Вътова, които ще оценяват представянето на кулинарите. Фънки, чиято запазена марка е да взема страха на кандидатите за слава, ще трябва да дегустира вегетариански ястия. Най-зле представилите се ще напуснат състезанието за 100 000 лева.

Кухнята на Ада
NOVA

Ще успеят ли новите опитни готвачи да надвият Симона, Полина, Чемидова и Стефани? Кой ще се раздели с мечтата да бъде следващия победител в Кухнята на Ада? И ще стане ли Фънки вегетарианец? Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 по NOVA.

Кухнята на Ада
NOVA

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня