Оливия Нютън-Джон
Оливия Нютън-Джон / Gulliver/Getty Images
Американската актриса Оливия Нютън-Джон съобщи, че отново има рак, предаде Асошиейтед прес.
 
Миналата година лекари ѝ открили тумор в долната част на гърба. Тя сподели в австралийското новинарско предаване "Неделя вечер", че се справя много добре и че взима канабисово масло срещу болките, произведено от марихуана, която нейният съпруг отглеждал в Калифорния.
Въпреки здравословните си проблеми, актрисата каза, че не се оставя на черногледството, защото осъзнава, че е "много привилегирован човек".

Оливия Нютън-Джон отново започва битка с рака
 
"Живея на това красиво място. Имам прекрасен съпруг. Притежавам всички животни, които обожавам. Имам невероятна кариера. Наистина няма от какво да се оплаквам", сподели каза Оливия Нютън-Джон.

Оливия Нютън-Джон със съпруга си Джон Ийстърлинг
Оливия Нютън-Джон със съпруга си Джон Ийстърлинг Gulliver/Getty Images

Актрисата, която ще навърши 70 години на 26 септември, преминава и през лъчетерапия. Тя разкри, че е изключила захарта от диетата си.
 
"Вярвам, че ще победя болестта отново", категорична е Оливия Нютън-Джон.

Оливия Нютън-Джон
Оливия Нютън-Джон Gulliver/Getty Images

Актрисата бе диагностицирана с рак на гърдата през 1992 г. Тя се подложи тогава на частична мастектомия и реконструкция.
 
Оливия Нютън-Джон бе диагностицирана отново с рак на гърдата през 2013 г., когато болестта се завърнала е завърнала с разсейка в рамото.
Родената във Великобритания и израснала в Австралия певица и актриса започва своята кариера с поп хитове, като "If Not for You" и "I Honestly Love You". Световна популярност ѝ донася участието в мюзикъла "Брилянтин", в който играе ролята на Санди през 1978 г.

Преди 40 години „Брилянтин“ очарова цял свят (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА