Мис България напуска VIP Brother, футболист дарява 10 000 лева
Мис България напуска VIP Brother, футболист дарява 10 000 лева / снимки: DarikNews; New Moment

Мис България 2009 Антония Петрова, която е сред съквартирантите във VIP Brother, ще напусне шоуто по собствено желание. Това ще се случи в понеделник вечер по време на живото предаване. Откакто е в Къщата, Антония така и не можа да се приобщи към другите випове. Тя рядко участва в общите им разговори и винаги се сърди, когато съквартирантите не я изберат за участие в някоя мисия. Вероятно това е и една от причините Антония да поиска да напусне VIP Brother.

 

В поредния епизод на предаването от неделя вечер Мис България сподели, че иска да си тръгне, за да може да си вземе спокойно всички изпити, които й предстоят. Антония учи последна година "право" и по думите й, случващото се в Къщата й пречи да се съсредоточи над учебниците.

 

От Къщата в понеделник вечер ще си тръгнат и гост-звездите Азис и Камелия. Той влезе в шоуто в сряда, а тя в четвъртък. Двамата предстои да се срещнат в студиото на "Голямата уста" – предаването, което фолкпевицата води три пъти в седмицата. Преди това обаче те ще имат правото да номинират за излизане от Къщата двама съквартиранти.

 

Още четирима випове ще влязат в номинации и ще се борят за оставане в шоуто. Кой да си тръгне и кой да остане ще решат зрителите на Нова телевизия чрез гласуване по телефона. Събраните пари от обаждания и изпращане на sms-и ще отидат в сметката на втората благородна кауза на VIP Brother. През последните дни звездите събират пари за създаването на спортни школи в домовете за изоставени деца.

 

Мис България напуска VIP Brother футболист дарява 10 000 лева
netinfo

 

Затова и новата им мисия се казва "Футбол". Тя ще се проведе на същата арена, където миналата седмица премина "Праисторическата битка", превърнала се в един от най-забавните моменти във VIP Brother 3. Коментатори ще бъдат Димитър Рачков и Мария Игнатова, които помагат във воденето на Ники Кънчев. Като гост-репортер ще се изяви Евгени Минчев, около когото се завъртя един от големите скандали в този сезон на предаването. По време на мисията си "Футбол" съквартирантите ще трябва да покажат кой сред тях е най-добрият футболист. Победителят, освен ценен трофей, ще получи и шанса да се спаси от номинации.

 

Междувременно от екипа на VIP Brother обявиха, че футболистът Стилиян Петров е дарил 10 000 лева за каузата за спортни школи в домовете за изоставени деца. Досега това е най-голямата сума, дарявана от някого в благотворителното издание на шоуто.