Кошлуков дари 5000 лв. от хонорара си за VIP Brother, Дачо напусна шоуто
Кошлуков дари 5000 лв. от хонорара си за VIP Brother, Дачо напусна шоуто / New moment

Приятелят на Софи Маринова Дачо е първият съквартирант, който напусна къщата на VIP Brother. Номинирани за излизане от шоуто бяха още политикът Емил Кошлуков и медицинската сестра Кристияна Вълчева. Дачо обаче събра най-малко гласове от зрителите на Нова телевизия. Те бяха тези, които имаха правото да спасят някой от номинираните випове – чрез телефонни обаждания и sms-и. Всички събрани пари от тях отиват за благотворителност.

 

Тримата номинирани имаха по 20-25 минути, за да убедят зрителите на Нова, че трябва да останат във VIP Brother. Те участваха в т.нар "Шоу на номинираните". Водещ на минипредаването на Емил Кошлуков беше актьорът Тончо Токмакчиев, а специални гости режисьорът Жоро Торнев, музикантите Калин Вельов, Нина Николина и Любо от "Те". Лидерът на "Новото време" призна, че за участието си в предаването е получил хонорар от 10 000 лева и побърза да обяви, че 5000 от тях дарява за каузите на VIP Brother. Политикът остана малко ядосан от факта, че вече дни наред се обсъжда флирта му с Ивайла Бакалова в Къщата. Откровен беше обаче за причината поради, която е влязъл в шоуто – "15-минутното ми предаване всеки делничен ден по Нова телевизия е моята изгода", каза Кошлуков.

 

Кошлуков дари 5000 лв от хонорара си за VIP Brother Дачо напусна шоуто
netinfo

 

Шоуто на Дачо води Милен Цветков. Дадените им минути те посветиха на връзката на младежа с фолк певицата Софи Маринова, която преди време всъщност му се падаше майка. Софи беше женена за бащата на Дачо – Петър. В пряко включване по телефона той разказа колко трудно му е било в началото, когато е разбрал за тяхната връзка, но че по-късно е намерил сили да им прости, защото, по думите му, "любовта им е голяма".

 

В токшоуто на Кристияна Вълчева участваха съпругът й Здравко Георгиев и вокалът на група "Сигнал" Йордан Караджов. Водещ беше едно от популярните лица на Нова телевизия Ники Дойнов, който всъщност говори много повече, отколкото гостите в минипредаването.

 

Въпреки предположенията, че Софи Маринова ще се разстрои след като научи, че Дачо излиза от VIP Brother, певицата прие съвсем спокойно новината. Далеч по-емоционален беше Емил Кошлуков, който не спря да плаче в продължение на 10-тина минути. Самият Дачо не скри, че е бил сигурен, че именно той ще си излезе. Малко по-късно пък в Къщата влезе фолкпевицата Камелия - водеща на предаването "Голямата уста". Тя ще остане в шоуто до понеделник.  

 

Кошлуков дари 5000 лв от хонорара си за VIP Brother Дачо напусна шоуто
netinfo
 

Междувременно съквартирантите научиха коя е новата кауза, за която ще трябва да събират пари през следващите дни. Тя е с цел създаването на спортни школи в домовете за изоставени деца. Част от средствата звездите ще съберат чрез мисии, а друга част ще набавят като отново напуснат Къщата в събота. От началото на шоуто на 16 март досега са събрани повече от 208 000 лева.