И Азис в Къщата на VIP Brother, Тодор и Саша спасени
И Азис в Къщата на VIP Brother, Тодор и Саша спасени / cнимкa: Sofia Photo Agency, Азис беше участник и в предишния сезон на Vip Brother

Азис е втората гост-звезда, която прекрачи прага на Къщата на VIP Brother. Миналата сряда към съквартирантите се присъедини водещият на „Сделка или не” Румен Луканов, който напусна шоуто седем дни по-късно. Именно на негово място влезе Азис. Той попада в Къщата за втори път, тъй като през 2007 година беше сред основните участници във VIP Brother 2. Провокиран от водещия на предаването Ники Кънчев, Азис показа някои от вещите, с които влиза. Най-любопитни сред тях се оказаха две снимки на Венета Райкова – телевизионната водеща, с която певецът често се шегува в собственото си шоу.

 

Във VIP Brother 3 Азис наравно ще помага на останалите звезди да събират пари за втората благородна кауза в предаването. А тя е с цел изграждане на спортни площадки в домове за изоставени деца. През първите дни на шоуто виповете работиха за талантливи момичета и момчета, които живеят в такива домове и успяха да съберат за тях повече от 152 000 лева.

 

В четвъртък Къщата ще трябва да напусне един от основните съквартиранти. Номинирани бяха приятелят на Софи Маринова Дачо, медицинската сестра Кристияна Вълчева, политикът Емил Кошлуков, футболистът Саша Антунович и внукът на Тато Тодор Славков. Двама от тях успяха да се спасят чрез мисията „латино танци” – това са Тодор и Саша. Те танцуваха латино в компанията съответно на адреналинката Жана и Бианка Панова. Кой от останалите трима съквартиранти ще напусне Къщата ще решат зрителите на Нова телевизия. Вотът всъщност е положителен и те трябва да гласуват за звездата, която най-много харесват. Всички пари събрани от телефонни обаждания и sms-и ще бъдат добавени към сметката на втората благородна кауза във VIP Brother.

 

И Азис в Къщата на VIP Brother Тодор и Саша спасени
netinfo

 

Междувременно Емил Кошлуков успя да реализира едно от обещанията си в шоуто, а именно да осигури за неговите цели безплатни билбордове из цялата страна. Екипът на предаването се свърза с една от фирмите, които предоставят подобни рекламни площи, и по-конкретно с приятели на политика, които работят в нея. Те са реагирали светкавично и вече са предоставили безвъзмездно 200 билбордове и пана, на които ще бъде изписан телефонният номер, на който всеки българин може да се обади и по този начин да дари пари за някоя от каузите в шоуто. До 5 април лицата на съквартирантите ще виждат жителите на 22 български града, сред които София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново.