Украинката Гергана и брокерът Светозар са предната отпаднала двойка от “Един за друг”, която гостува в подкаста на предаването “Един без друг”. Те споделиха, че ги е яд, че са отпаднали толкова рано.

Гергана и Светозар
Един за друг

Светльо, който е успешен брокер, сподели, че все още не си е включил телефона след излизането от Вилата на любовта. Причината е, че се ядосва, че са отпаднали и не иска да чува никого. Светльо разказа, че един от най-трудните му моменти във Вилата на любовта е бил, когато мъжете са имитирали жените и е трябвало да се обличат като жени. Тогава той е превъзмогнал себе си и в последствие това се превръща в един от най-забавените му моменти в “Един за друг”.

Гергана и Светозар
Един за друг

Гери и Светльо споделиха, че са се запознали благодарение на Гери, която търси апартамент в София за себе си и за приятелка. Тя не се влюбва в него от пръв поглед. След като се разделя със своя приятел, Гери отиват на дискотека с приятелки и там се среща отново със Светльо.

В “Един без друг” двойка сподели за най-трудния момент във връзка си, в която се разделят, когато детето им е на 9 месеца. Майката и бащата на Светльо се разделят, когато е на една и той не са иска неговите деца да живеят в такава среда.

Двойката сподели в подкаста за проблемите, които Гери е имала със майката на Светльо. Украинката призова всички млади хора в България да се изнасят от къщите си след като навършат 18 години и сподели, че в Украйна това е практика и никой не живее със семейството си след навършено пълнолетие.

Гергана и Светозар
Един за друг

Гери е обещала на Светльо трето дете, ако влязат в “Един за друг”. Тя обаче тази година има юбилей, затова мъжът ѝ ще остави работата по бебето за догодина.

Гергана и Светозар
Един за друг

Гери, която е наполовина украинка, разказва, че във Вилата на любовта ѝ е било много трудно, защото има роднини в Украйна и там, където живеят те, всеки ден падат бомби и ракети. Повечето ѝ роднини са мъже, които не могат да напускат страната и тя ги посещава по време на войната. Тя покани всички, които не вярват, че войната е истинска, да посетят Украйна. Гери сподели, че в началото на войната много се е жегвала от коментарите, но вече не е така.

Гергана и Светозар

Светьо разказа, че три пъти е стигал до фалит в брокерския си бизнес. Гери разказа за собствения си бизнес за специални букети, в който мъжът ѝ я подкрепя. Той обаче е категоричен, че не би ѝ дал нищо наготово.

Светозар
Един за друг

Какви са отношенията на Гери със свекърва й? Разбират ли се сега? И как успяват Светльо и Гери да излизат на вечеря всяка седмица и да дават нов живот на връзката си?

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube