От кал да е, Иван да е! Това е казал мъдро народът, но когато говорим за популярни Ивановци у нас, няма нужда да са от "кал", защото празнуващите днес са много. Кои са популярните българи, за които празникът ще е специален? Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Ивет Лалова

Нашата любима лекоатлетка посрещна Нова година в Дубай, а от снимките ѝ съдим, че все още е там. "Новата година не означава нищо, ако не излезеш от зоната си на комфорт", пише в story-та.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catching dreams 🕸

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on


Емилия

Синът на певицата се казва Иван и празникът за нея е наистина специален. "Гордеем се много с теб и сме до теб във всичко!!!Върви напред с гордо вдигната глава", пише под снимката тя.
 
Ивон Динев

Дъщерята на поп-фолк певицата Анелия навърши 16 години в края на 2019 г., а днес е една от хилядите приемащи поздравления. Преди дни майка ѝ публикува lip sync на дъщеря си, което обаче предизвика много негативни реакции.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on


Малката

Певицата, която доскоро се подвизаваше като Ванеса, всъщност по лична карта е Ваня, което я прави празнуваща днес. Малката не е много активна в социалните мрежи и последната ѝ снимка е около елхата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Весела Коледа! Бъдете благословени! ❤️🎄🎅🏻

A post shared by 🎤 Malkata 🎤 (@malkata.official) on


Ивана Главчева

Дъщерята на Ванко 1 е по пистите на родните курорти, така че няма да се изненадаме, ако вдигне тост за празника си от някоя кръчма.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

A post shared by 𝓘𝓥𝓐𝓝𝓐 𝓖𝓛𝓐𝓥𝓒𝓗𝓔𝓥𝓐 🕊 (@glavchevva) on


Ива Русинова

Красивото изкушение на българския дрифт също е сред празнуващите днес. Празникът за нея със сигурност ще бъде паметен, тъй като дрифтърката е бременна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love #nature #weekendvibes

A post shared by Iva Rusinova (@ivarusinova) on


Жана Бергендорф

Ако имате познати, носещи името Жана, честитете им, защото и те имат имен ден. И тя, като редица популярни българи, е в Банско.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zhana Bergendorff (@zhanabergendorff) on