Херцогиня Меган
Херцогиня Меган / Gulliver/Getty Images
Харчовете на херцогинята на Съсекс Меган за тоалети възлизат на внушителните 500 000 лири годишно, съобщават Ройтерс и в. "Дейли експрес", позовавайки се на модна блогърка.

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)
 
Сумата е посочена от Кристин Рос, съредактор на блога Огледалото на Меган. Модната блогърка обаче допуска, че действителната стойност на огромната колекция от тоалети и аксесоари на херцогинята на Съсекс вероятно никога няма да стане известна.

Херцогиня Меган
Херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

Откакто беше представена като приятелка на британския принц Хари през 2016 г., Меган Маркъл се превърна в глобална модна икона. При всяка нейна публична поява стилът ѝ е обстойно изследван, анализиран и, естествено, копиран.

Първият път на херцогините: Как очарователните Меган и Кейт плениха света (СНИМКИ)
 
"Ефектът Меган е сходен с ефекта Кейт - каквото и да облече, се превръща в злато", казва Кристин Рос. "Гардеробът на Меган наистина е уникален, тъй като включва много поръчкови тоалети, чиято действителна стойност вероятно никога няма да узнаем", допълва блогърката.

Херцогиня Меган
Херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

Тя отбелязва, че повечето тоалети на цена около 300 лири, с които се появява съпругата на принц Хари, се разпродават изключително бързо.

Дизайнерските рокли, луксозните чанти и стилните обувки на висок ток са модна мечта за много жени. За кралска особа като Меган обаче те са всекидневие.

Шик в черно: Херцогиня Меган отново избра „Живанши“ (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Херцогинята на Съсекс често залага на любимите си марки и дизайнери като "Диор", Ралф Лорън, "Оскар де ла Рента". Съпругата на принц Хари редовно разчита и на модна къща "Живанши", чиято артистична директорка Клеър Уейт Келър сътвори сватбената ѝ рокля.

Принц Хари и херцогиня Меган
Принц Хари и херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

Въпреки че налага модни тенденции, 37-годишната съпруга на принц Хари, която миналата година беше обявена за най-добре облечената жена от сп. "Пийпъл", остава вярна на по-скромни марки от времето преди глобалната ѝ слава.

Различната херцогиня: Меган изненада всички с избора си на рокля (СНИМКИ)

Заради влиянието, което оказва върху обществеността, кралският моден експерт Майкъл Талбойс изразява надеждата си херцогинята на Съсекс Меган да се появява по-често с творения на британски дизайнери.

Херцогиня Катрин и херцогиня Меган
Херцогиня Катрин и херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

"Като британска херцогиня тя трябва да подкрепя родните дизайнери и да ги представя пред погледа на света", казва модният спец.

Ако сте почитатели на британските херцогини Меган и Катрин и техния моден стил, вижте в снимки:

Кралската четворка: Уилям и Кейт, Хари и Меган в Уестминстърското абатство (СНИМКИ)

Яркочервено палто и лилава рокля: Херцогиня Меган в Бъркънхед (СНИМКИ/ВИДЕО)

Херцогините Катрин и Меган на прием в Бъкингамския дворец (СНИМКИ)

Стилът, с който бременната херцогиня Меган плени Мароко (СНИМКИ)

18 прелестни тоалета, с които Меган предизвика фурор (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА