/ Gulliver/Getty Images
Джордж Клуни разказа какво прави, за да поддържа вярата на децата му в Дядо Коледа. Той разкри малката си тайна в Късното шоу на Стивън Колбърт по CBS, съобщи Daily Mail.

Актьорът гостува, за да представи своя нов филм "Полунощно небе.

Пред зрителите холивудската звезда разкри защо в навечерието на Рождество и Нова година тригодишните му близнаци Александър и Ела са особено послушни.

"Когато сутрин се събуждат, а те спят отделно, започват да спорят и обикновено се чува през вратата. В този момент аз заставам пред техните стаи и започвам да говоря: "Здравей, Санта!" И той отговаря нещо от рода: "Хо,хо,хо". Тогава питам: "Какво правиш тук?", а той обяснява: "Просто искам да проверя дали тези деца са послушни", разказа в тв студиото Клуни.

"И веднага се чува как те отговарят: "Разбира се, слушаме, Санта". Тутакси Дядо Коледа изчезва, а те двамата цяла сутрин се държат толкова добре, че просто е трудно да повярваш", разказа още звездата.

Клуни играе главната роля и е едновременно с това режисьор на филма "Полунощно небе", чиято премиера Netflix е планирал за утре, 23 декември.

Превод и редакция: Dariknews