Дисни дава старт в кариерата на много звезди. Някои от тях обаче не успяха да издържат на славата и известността. Ето 5 бивши „Дисни“ звезди, които прецакаха имиджа си:

Майли Сайръс

Певицата е добре позната от сериала „Хана Монтана“. След като той приключи, доброто момиче се превърна в истинска бунтарка. Сайръс скандализира със сексуалните си провокации и признанията й за употреба на наркотици. За щастие Майли явно улегна с годините, сгодявайки се за Лиъм Хемсуърт и показвайки прилично поведение.

Майли Сайръс вече била "чиста"

Бела Торн

Актрисата стана популярна от сериала „Раздвижи се“. Макар да изкара години в Дисни, Торн призна, че никога не е искала да става част от екипа. След като приключи кариерата си в компанията, тя започна да набира популярност с безразборните си връзки с представители от двата пола, както и с провокативните си снимки и видеа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was fun #fashionweek #2017highlights

A post shared by BELLA (@bellathorne) on



Деми Ловато

Певицата е добре известна от сериалите „Съни на алеята на славата “ и „Рок лагер“. Скандалите около нея започнаха през 2010, когато удари танцьор по време на турне на Джонъс Брадърс. Малко след това тя влезе в рехабилитация, имаше проблеми с кокаина, беше диагностицирана с биполярно разстройство.

Деми Ловато
Gulliver/Getty Images

Зак Ефрон


Зак бе в главната роля в сериала „Училищен мюзикъл“. Но след това той имаше проблем с алкохола и наркотиците, като дори постъпи в клиника за рехабилитация, заради пристрастяване към кокаина. Повлиян или не от тези изкушения, той също се сби с бездомник.

Зак Ефрон
Gulliver/Getty Images

Джейк Ти Остин

Джейк е познато лице от сериала „ Магьосниците от Уейвърли Плейс“. Но се твърди, че през 2014 е получил нервна криза и се е разкрещял брутално на служител от екипа на наградите „ Избора на тийнейджърите“, защото въпросния човек не е знаел името му. След това името му беше замесено в пътно нарушение, при което беше установено, че е ударил три коли, под влиянието на водка.

И още:

Гафовете на звездите, за които се говори с години (СНИМКИ)

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм жива

Актрисата Бела Торн - секси и провокативна и в социалните мрежи

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

Деми Ловато се възстановява след свръхдоза наркотици


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук