Разследването по атентата срещу Алексей Петров продължава. Според експерти по сигурността атаката срещу Петров може да е предупреждение.

Междувременно коментар направи един от споменаваните като конкурент на Петров - Златомир Иванов, известен с прякора Баретата. Самият той беше жертва на атентат на стълбите на Съдебната палата преди две години. В специално интервю за "Комбина" на Нова телевизия Иванов обяви, че е в добри отношения с Алексей Петров и няма нищо вярно в тезите, намесващи го в атентата. Бившият командос направи и анализ на самия атентат.

„За мен е тенденциозно това, че от няколко дни, всъщност от когато стана случката с Алексей, започна да върви, да се прокрадва тенденция, че си разчистваме сметките и че аз стоя в основата на това цялото нещо. Искам да кажа следното нещо: престанете да си измивате ръцете и други части на тялото с моето име постоянно, за каквото и да стане в държавата едната от версиите задължително съм аз. Това ме вкарва в интрига с Алексей. Тук не се оправдавам, нито бягам пред вятъра. Това е абсолютна лъжа и манипулация", каза Златомир Иванов.

Цялото интервю със Златомир Иванов-Баретата ще се излъчи в предаването "Комбина" в неделя по Нова телевизия

Източник: Novanews.bg