Има предположения на мястото, откъдето е възпроизведена стрелбата. Този терен ще бъде огледан отново, намира се близко до самия комплекс. Очаква се потвърждение къде е бил стрелецът. Имало е два или три изстрела според свидетелски показания. Това заяви главният секретар на МВР Живко Коцев относно убийството на Мартин Божанов - Нотариуса в София.


Установени са свидетели, които са ценни за нас, добави днес главен комисар Живко Коцев. Днес ще се извърши допълнителен оглед както на мястото, така и на района, каза той. 

По думите му се работи върху различни версии, но е твърде рано да се каже, тъй като не са изминали още 24 часа и трябва да се съберат доказателства.

Убийството на Мартин Божанов - Нотариуса: Все още няма заподозрян


Предстои допълнителен оглед на мястото и района на местопрестъплението, събрани са първоначални веществени доказателства.

На въпрос за неговата съпруга дали е служител на ГДБОП - тя е уволнявана един път, обжалвала е този акт и е възстановена. Тя е на служба в ГДБОП, но е по майчинство.

Главният секретар коментира и за проверката по сигналите срещу работещи в президентството.

Проверката относно сигнали срещу хора от администрацията на президентството е завършена, имало е няколко сигнала. Те са от периода 2021-2022 година. Изпращани са в прокуратурата, но главният секретар не отговори на въпрос дали има досъдебни производства по тях.