Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение "задържане под стража" на обвинените в убийството на Пейо Пеев - Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

Съдът прие, че
на този етап от разследването са събрани достатъчно доказателства за обосновано предположение за виновността на обвиняемите в извършването на умишленото убийство на Пейо Пеев.

Досега съпругата на убития Пейо Пеев беше с мярка за неотклонение "домашен арест" с аргумента, че трябва да полага грижи за двете ѝ деца. Децата, обаче, бяха иззети от социалните от грижите на Габриела и в момента се намират при майката на убития Пейо Пеев. Междувременно прокуратурата обжалва по-леката мярка на Габриела Славова с настояването тя да бъде задържана

Георги Димитров

Габриела Славова бе задържана под домашен арест. На първа инстанция съдът реши да остави майката Красимира Трифонова в ареста.

Тъщата на убития Пейо Пеев: Невинни сме

В съда Красимира Трифонова заяви, че тя и дъщеря ѝ са невинни. "Невинни сме! Мярката ни трябва задължително да бъде домашен арест". Това заяви в съда тъщата на убития Пейо Пеев, която е една от задържаните за смъртта му, предаде БНТ.

Бащината битка: Роднини на Пейо Пеев разказват за несбъднатата му мечта - да има семейство

Днес обаче стана ясно, че Пеева няма да присъства на гледането на мярката. Адвокатът ѝ е пуснал молба тя да не се яви.  

Георги Димитров



Разследват поне още двама души за съпричастност към убийството на Пейо Пеев

До момента от разследването се предполага, че двете жени първо са удушили 44-годишния мъж, а след това са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, замесени с укриването на следите и тялото на Пеев.

Георги Димитров

Георги Димитров

Георги Димитров

Георги Димитров

Георги Димитров

Георги Димитров