Семеен купон завърши с убийство
Семеен купон завърши с убийство / cнимкa: DarikNews

Семеен купон на роми в елховското с. Мелница завърши с кърваво убийство. На празненството бил убит 50-годишния Иван Иванов, а в ареста вече е прибран убиецът му - 34-годишният Михаил Тодоров.

Още от обяд Иван и съпругата му Росица Ангелова седнали на гости в дома на племенницата си, която живеела с Михаил. До вечерта изпили около шест литра вино. Вече порядъчно пийнали двамата мъже се скарали. Поводът бил спомен на свакото Иван за добре прекарани дни в Гърция със съпругата на Михаил, където били заедно на гурбет.

В изблик на пиянска ревност Михаил ударил с юмрук Иван в лицето. Двете жени разделили биещите се и гостите си тръгнали. Но едва изминали 50 метра Иван и Росица били застигнати от Михаил, който извадил нож. Младият мъж намушкал свако си. Единственият удар се оказал фатален - острието прекъснало аортата.

От селото казаха, че до вечерта на скандала Иван и Михаил се разбирали добре. Никога не се били карали. Михаил работел като козар, от време на време се хващал на обща селскостопанска работа в съседните села. Убитият Иван и съпругата му се завърнали наскоро от поредния гурбет в Гърция.   

Новини от Сливен