Част от феновете на "Левски" се опитаха да нахлуят на терена по време на дербито с ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски”.

БТА

БТА

Това се случи веднага след втория гол на символичните гости в 37-ата минута. Наложи се към сектора с привържениците на отбора да бъдат мобилизирани допълнителен брой служители на реда, предава Gong.bg.

БТА

БТА

Отборът на ЦСКА надделя с 2:0 над големия си враг - "Левски", в последен мач за двата тима от редовния сезон в efbet Лига. По този начин „червените” записаха дубъл с победи през кампанията срещу Левски, след като в края на календарната 2020-а година взеха минимален успех с 1:0. И двата гола в срещата на „Васил Левски” паднаха през първата част. 

БТА

БТА

Бързоногият халф Жул Кейта даде превес на символичните гости в 14-ата минута, след като засече с глава перфектно центриране на направилия страхотен мач полузащитник Федерико Варела.

БТА

БТА

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо пък реализира втория гол в 37-ата минута и на практика оформи крайния резултат в мача между двата клуба. 
 

В самия края на редовното време пък влезлият като резерва за "сините" - Илия Димитров, бе изгонен директно от рефера Ивайло Стоянов поради разправия с Юрген Матей.

БТА

"Левски" пък нацели гредата след фаул на Мартин Петков в третата минута, но като цяло изигра безобразно първо полувреме, което улесни максимално отбора на Любослав Пенев.

БТА


Хората, водени от Живко Миланов, демонстрираха някаква амбиция през втората част, но с оглед комфортния аванс "червените" нямаше как да бъдат пречупени и логично взеха 14-ата си победа досега през годината.
Gong.bg