От 70 до 180 лв. за нощувка на морето с две звезди
От 70 до 180 лв. за нощувка на морето с две звезди / netinfo

Двойни стаи със самостоятелен санитарен възел и собствена тераса, които разполагат с кабелна телевизия, хладилник и климатик могат да бъдат наети срещу 60 лв. на ден. Самостоятелен апартамент в семеен хотел в Созопол може да бъде нает на цени от 120 лв. за нощувка. Хотелите с 2 и 3 звезди предлагат стаите си за сезона юли и август при цени от 70 до 180 лв. на нощувка според екстрите си.

Частните квартири, предлагани официално и неофициално, които са на по-приемливи цени вече са наети като имате шанс да резервирате нещо чак за септември. Шезлонг и чадър можете да си осигурите и за по-малко от 10 лв., а ако решите да си го спестите, е добре да си осигурите плажното масло още преди да тръгнете за Созопол, защото сега там слънцето е силно, а плажните масла, са с 30% по-скъпи.

В разгара не сезона е препоръчително да си осигурите квартирата още преди тръгване, за да не се окажете на място, което е не по-вашия вкус. И макар че вероятно също както в Несебър могат да ви посрещнат още от гарата с въпроса “Търсите ли си квартира?” е добре да не разчитате на това.

Изгодна, спокойна и много приятна почивка можете да имате в началото на септември когато цените драстично падат и на плажа е спокойно.