Борисов: Цената на газа ще продължи да пада
Борисов: Цената на газа ще продължи да пада / Sofia Photo Agency, архив
Борисов: Цената на газа ще пада
34703
Борисов: Цената на газа ще пада
  • Борисов: Цената на газа ще пада

Цената на руския природен газ ще продължи да пада, заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в манастира в село Гигинци, където присъства на литургията в новоосветената църква „Свети Силуан Атонски". Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове за поевтиняването.

Като продължение на срещата с руския премиер Владимир Путин по темата за цената на природния газ Борисов бе лаконичен и отбеляза само, че цената на газа ще продължи да пада.

Като коментар на разговора си с Мишел Платини министър-председателят обяви, че има осем сигнала за корупция в българския футбол, по които службите работят.

Премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Симеон Дянков и министърът без портфейл Божидар Димитров бяха сред гостите на храмовия празник на манастира „Свети Свети Козма и Дамян" край брезнишкото село Гигинци. Борисов обеща през идната пролет възстановителните работи по манастира да продължат с асфалтиране на 5-километровия път до обителта, който в момента е застлан с чакъл. На храмовия празник в черногорския манастир бе отслужена литургия в новия параклис „Свети Силуан Атонски" с участието на български свещеници и духовници от Сърбия и Гърция.

Премиерът получи като дар джобен часовник и портрет на Васил Левски.